Over ons

Sterevents

Kermisorganisatie, exploitatie en verhuur

Wilt u een kinderkermis organiseren dan bent u bij Sterevents aan het juist adres. Sterevents verzorgd het complete pakket met gebruik van eigen aggregaten voor de stroomvoorziening, het uitzetten van de reclameborden en de exploitatie van attracties uit eigen beheer. Tijdens een door ons te organiseren kinderkermis zijn wij ten alle tijden zelf aanwezig, waarmee altijd een aanspreekpunt gerealiseerd wordt.

Bij de organisatie van een evenement, groot of klein, komt veel kijken. Zeker in deze moderne tijd waarbij regelgeving een belangrijk onderdeel geworden is. Aan bijzonder veel aspecten moet gedacht worden, iets waar u mogelijk helemaal niet mee bezig wilt zijn. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies de juiste route te bewandelen en zal van A tot Z gezorgd worden voor een geslaagde kinderkermis. Uiteraard in goed overleg en naar wens van u als organisator.

Bij interesse of vragen staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt hiervoor het contactformulier op deze website gebruiken, maar nog beter kunt u ons (uiteraard geheel vrijblijvend) telefonisch contacteren door te bellen naar 06 270 23 261.

Dank voor uw interesse.